O la matou kamupani o le a auai i le 21st China Xiamen International

Chinese Carbide

Stone Fair e faia i Xiamen, Fujian, Saina mai ia Me 18 i le 21, 2021
O le Xiamen International Stone Fair o le a faia i le Xiamen Convention and Exhibition Center mai ia Me 18 i le 21, 2021.
I le avea ai ma faʻaaliga faʻapitoa faʻapolofesa sili a Saina ma maʻa, o le faʻaaliga o loʻo i ai se faatosinaga tele i le lalolagi.E faʻapotopotoina faʻaaliga ma tagata asiasi faʻapolofesa mai le silia ma le 80 atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi.
O le taimi la lenei o le a ave ai foi e le matou kamupani a matou pusu abrasive abrasive waterjet ma mea faʻaoga mo mea faʻaoga vai i le faʻaaliga.
E pei ona tatou iloa uma, ua avea tekinolosi tipi waterjet ma tekinolosi autu o le gaosiga o maa faʻaonapo nei.Waterjet tipi tekinolosi o loʻo i ai uiga o le puipuiga o le siosiomaga ma le maualuga maualuga.Ua avea ma filifiliga muamua a le tele o le gaosiga o maa.
Na amata ona fausia e la matou kamupani ni pusi vai i le 2010. Na amata aloaia le gaosiga o le tele i le 2012. O paipa tipi vai a la matou kamupani e fiafia tele i ai tagata faʻaoga i le lalolagi atoa ona o lo latou umi ma le tau maualalo.E oʻo mai i le faaiuga o le 2020, ua oʻo atu i le 60,000pcs le fua faʻaletausaga a le matou kamupani, ma ua faʻatau atu i le silia ma le 60 atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi.
E le gata i lea, o loʻo galulue faʻatasi foʻi la matou kamupani ma le tele o tagata gaosi masini faʻapipiʻi suavai a Saina e tuʻuina atu tagata faʻaoga vai i le fale ma fafo ma se faʻasologa o mea faʻaoga mo meafaigaluega vai, faʻapea foʻi ma se faʻasologa o mea e faʻaaogaina e pei o le waterjet garnet ma pamu vai maualuga..E fa'afeiloa'i tagata fa'atau e fa'afeso'ota'i i matou, e mautinoa lava e te mauaina le vaifofo fa'ato'a lelei atoatoa mai ia i matou.
I le taimi lava e tasi, matou te faʻafeiloaʻi ma le faamaoni tagata uma i le nofoaga o faʻaaliga.O le numera o falefa'asalalau a le matou kamupani o le: Hall 3 B-076
E tulimatai atu ma le faamaoni i lau asiasiga


Taimi meli: Me-08-2021